Festivals, cinemes, VoD, programacions

Des de ‘Cinema en curs’ propiciem l’accés de nens i joves als espais en què el cinema d’autor té un lloc privilegiat: festivals, sales, filmoteques, centres culturals, plataformes VoD...

Organitzem projeccions de pel·lícules de referència del cinema europeu, i sessions dedicades al cinema contemporani implicant els cineastes o membres de l'equip de les pel·lícules en els diàlegs posteriors al visionat.

Actualment col·laborem amb el D’A - Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, el Festival de Cine Europeo de Sevilla, Filmin, la Filmoteca Española, L’Alternativa. Festival de Cinema Independent de Barcelona, el Cinema Truffaut, l’Institut français de Barcelone i el ZumZeig Cinema.

Al 2015 iniciem una nova línia d’acció: programacions de cinema per a joves i a càrrec de joves. Nois i noies d’entre 15 i 19 anys trien les pel·lícules, organitzen les sessions, preparen les presentacions i diàlegs posteriors al visionat, s’encarreguen de la comunicació del projecte, etc. Desenvolupem una programació estable amb l'Auditori de Sant Martí (Pantalla Alternativa) i programacions específiques amb el Festival de Cine Europeo de Sevilla (SEFF) i el D’A - Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona.