Voltar

CinEd

Projecció dels Joves Programadors Escola d'Art La Industrial

Il posto - Proxeccións - Jóvenes Programadores

El grup de Joves Programadors de l’Escola d’Art La Industrial, format per alumnes de l’assignatura de Cultura Audiovisual i l’optativa de Guió, han programat i curat una pel·lícula per tot l’alumnat de Batxillerat, i part de l’alumnat de l’Escola de Treball, ubicada també dins el Campus Industrial al qual es troba l’escola.

Després de visionar i analitzar diferents films de la col·lecció CinEd, els Joves Programadors han programat el Il Posto d’Ermanno Olmi, a la sala d’actes de l’escola.

Per difondre i acompanyar la projecció, el grup de Joves Programadors ha realitzat diversos elements: un pòster, un tràiler i flyers pels assistents. A més, amb la idea de crear una conversa prolífica després de la projecció, van elaborar unes llibretes-passaport per tal d’anotar les seves impressions i comentaris. Les llibretes han estat dissenyades i cosides pels alumnes!

La finalitat d’aquest projecte és proposar als alumnes una nova manera de veure el cinema, una posada en valor defugint del m’agrada o no m’agrada. Aprendre a gener diàlegs entre la pel·lícula, l’autor i els assistents. “Va ser una jornada molt enriquidora i interactiva, on tothom va poder compartir les seves idees per acabar creant una anàlisi conjunta del film!”.

 

Películas

Ermanno Olmi
Il posto El empleo 1961

Secuencias

Blogue: CinEd (41)